Muiceoil Rósta le Anlann Sú Chraobh
Cuir blas breá ar an muiceoil rósta seo le roinnt anlann subh sú chraobh
Am Ullmhúcháin: 15 Noiméad
Faid cócaireachta: 40 Noiméad
Do: 2
-
300g stéig muiceoil1 spb Ile olóigeGráinne SalannGráinne PiobarDornán MismínLeath líomóid4 spb Subh Folláin Sú chraobh gan siúcre2 spb Sú Oráiste2 spb fínéagar BalsamicLe riar Glasraí róstaithe
-
- Réamh théigh an oigheann go 200C/180C/Gas Mark 6.
- Cuir an Muiceoil isteach i tráidire bácála agus cimil leis an íle olóige
- Cuir salann agus piobar leis
- Croith in airde ar an mismín agus súlach an ½ líomóid
- Róst ar feadh 30 - 40 noiméad go dtí go mbionn sé cócairalta.
- Is feidir glasraí a rósta leis ag an am chéanna mas mian leat.
- Múch an oighean agus fág an muiceoil a gcuir 10 noiméad roimh é a ghearradh.
-
Don anlann
Cuir an subh sú chraobh, sú óráiste agus fínéagar Balsamic isteach i bpota. - Suanbhruith ar meán theas ar feadh 5 noiméad.
- Riar an muiceoil ina shlisiní le glasraí róstaithe agus an anlann sú chraobh creaite ar a bharr.
Comhábhair
- 300g stéig muiceoil
- 1 spb Ile olóige
- Gráinne Salann
- Gráinne Piobar
- Dornán Mismín
- Leath líomóid
- 4 spb Subh Folláin Sú chraobh gan siúcre
- 2 spb Sú Oráiste
- 2 spb fínéagar Balsamic
- Le riar Glasraí róstaithe
Modh
- Réamh théigh an oigheann go 200C/180C/Gas Mark 6.
- Cuir an Muiceoil isteach i tráidire bácála agus cimil leis an íle olóige
- Cuir salann agus piobar leis
- Croith in airde ar an mismín agus súlach an ½ líomóid
- Róst ar feadh 30 - 40 noiméad go dtí go mbionn sé cócairalta.
- Is feidir glasraí a rósta leis ag an am chéanna mas mian leat.
- Múch an oighean agus fág an muiceoil a gcuir 10 noiméad roimh é a ghearradh.
-
Don anlann
Cuir an subh sú chraobh, sú óráiste agus fínéagar Balsamic isteach i bpota. - Suanbhruith ar meán theas ar feadh 5 noiméad.
- Riar an muiceoil ina shlisiní le glasraí róstaithe agus an anlann sú chraobh creaite ar a bharr.