Chilli con Carne Folláin

Is deacair buachaint ar Chilli Con Carne ach nuair a cuirtear ár n-anlann piobair dearg roastaithe bíonn buaite glan!

Am Ullmhúcháin: 10 Neómat
Faid cócaireachta: 10 Neómat
Do: 5

Tá an oideas seo go hÁlainn le...

Pictiúr den táirge gaolmhar - Piobar Dearg Róstaithe

Piobar Dearg Róstaithe

Roghanna malartacha:

Feach ar an táirge

Comhábhair

  • 1 punt (450g) Mairteoil mhionaithe
  • 1 spb Íle
  • 6 unsa (175g) Oinniún mion ghearrtha
  • 2 clóbh Gairleog bruite
  • 1 spt Cuimín meilte
  • 1 spt Púdar sillí
  • 2 spt Oragán meilte
  • 8 spt mór d’Anlann piobar róstaithe Folláin
  • 400g Stán trataí gearrtha
  • 400g Stán pónaire dhuánach dearga
  • Beagán Anlann soighe
  • Pinse Salann s' Piobar

Modh

  1. Teigh an íle i friochtán, cuir isteach na hoinniún agus an gairleog, déin cócairáil thar téas meánach go dtí go mbionn siad bog agus dath órdha orthu.
  2. Árdaigh an teas cuir isteach an mairteoil mhionaithe agus friocha go dtí go gcasann an feoil donn.
  3. Cuir leis an cuimín agus oragán meilte, sillí, stán trataí, Stán pónaire dhuánach dearga agus anlann goinbhlasta piobar róstaithe Folláin
  4. Croith isteach an anlann soighe agus blastigh le salann agus piobar.
  5. Clúdaigh agus déin cócairáil ar feadh 20 noiméad.
  6. Riar le rís nú prataí.