Burgar veigeatóir

Nutritious, easy and a tempting main course that the whole family will enjoy!

Santeofar an burgar seo, tá sé blasta, lán de chothú agus lenár n-anlann gan siúicre tá sé sláintiúil!

Am Ullmhúcháin: 10 noiméad
Faid cócaireachta: 70 noiméad
Do: 8

Tá an oideas seo go hÁlainn le...

Pictiúr den táirge gaolmhar - Anlann Trátaí

Anlann trátaí

Roghanna malartacha:

Feach ar an táirge

Comhábhair

  • 200g (7 unsa) Plúr pléineáilte
  • 1 spb Íle olóige
  • 1 Oinniún beag, grátáilte
  • 2 clóbh Clóbh gairleog
  • 2 Cairéad grátáilte
  • 1 Scuais grátáilte
  • 1 small cúirséad grátáilte
  • 100g (4 unsa) Min choirce
  • 30g (1 unsa) Cáis chéadair grátáilte
  • 1 Ubh buailte
  • 3 spb(45g) Anlann goinbhlasta Trataí Folláin
  • 1 spb Anlann soighe
  • ½ spt Luibheanna meascaithe
  • Pinse Piobar dubh
  • Le riar Borróg bhurgair

Modh

  1. Teigh íle olóige i friochtán thar teas íseal, frioch na hoinniún agus an gairleog ar feadh 5 noiméad go dtí go mbionn siad bog.
  2. Measc isteach na cairéadí, an scuais agus an cúirséad.
  3. Dein friocha ar feadh 2 noiméad eile
  4. Bain an friochtán ón teas, measc isteach an min choirce, cáis, luibheanna, piobar, agus an ubh.
  5. Measc isteach an anlann soighe
  6. Cuir an meascán ar fad i mbabhla agus cuir isteach sa chuisneoir ar feadh uair a chloig.
  7. Scaip an plúr ar plata mór
  8. Bain amach an meascán ón cuishneoir agus dein ocht burgar as.
  9. Drop each patty into the flour, lightly coating both sides.
  10. Dein friocha nú griolladh ar na burgar a gcoir 5 noiméad ar gach taobh go dtí go mbionn na burgar cócairálta tríd.
  11. Riar na burgar ar borróg bhurgair le Anlann goinbhlasta trataí Folláin nú aon anlann goinbhlasta Folláin.
  12. Riar le rís nú sailéad