Rolla na hEilvéise Uachtar Sútha Talún Folláin
Císte álainn tairingteach agus blasta. Is féidir do rogha subh a úsáid leis, pé ceann is ansa leat.
Am Ullmhúcháin: 10 Neómat
Faid cócaireachta: 15 Neómat
Do: 8
Tá an oideas seo go hÁlainn le...
Subh Tradisiúnta
Sú Talún
Roghanna malartacha:
-
Roghanna malartacha:
- Sú- Chraobh
-
4 unsa (110g) Gnáth phlúr4 Uibheacha4 unsa (110g) Siúcre mín2 spb Uisce teolaí1 spb Úsc fanaileCartán 500ml UachtarTo filled Subh Sú Talún nú sú chraobh Folláin gan siúcre
-
- Réamh téigh an oigheann go 190℃/375ºF/gásmharc 5.
- Línidh bun an stán le páipéar gréiscdhíonach
- Scuab an stán agus an páipéar gréiscdhíonach le ím leáite agus Criathraigh le píosa beag den plúr agus siúcre mín.
- Criathraigh an plúr
- Cuir na huibheacha agus an siúcre mín isteach i mbabhla thar sáspan le uisce ag beiriú.
- Buail an meascán go dtí go mbionn sé eadrom agus bog.
- Bain ón teas é agus coiméad á bhualadh go dtí go mbionn sé fuara
- Cuir leis an uisce teolaí agus úsc fanaile
- Criathraigh isteach aon trian don plúr ag an am agus dein filleadh ar isteach sa leacht á casadh ina mús.
- Cuir an meascán isteach sa stán agus dein bácáil ar feadh 12 - 15 noiméad.
- Bionn an meascán cócairálta nuair a mhóthaíonn an císte teann sa lár.
- Leag amach roinnt páipéar gréiscdhíonach ar bord agus criathraigh beagán siúcre mín ar.
- Bain amach an císte ón stán in airde ar an bpáipéar le siúcre, bain anuas an páipéar ó bhun an chíste.
- Remove the tin and the greaseproof paper from the bottom of the cake.
- Fad is atá an císte fós té beir ar taobh an páipéar gréiscdhíonach agus tosnaigh ag róláil an spúinse suas amach uait.
- Nuair atá an spúinse tar éis fuara oscail amach é agus scaip an spúinse le uachtar sú talún nú uachtar sú chraobh.
Comhábhair
- 4 unsa (110g) Gnáth phlúr
- 4 Uibheacha
- 4 unsa (110g) Siúcre mín
- 2 spb Uisce teolaí
- 1 spb Úsc fanaile
- Cartán 500ml Uachtar
- To filled Subh Sú Talún nú sú chraobh Folláin gan siúcre
Modh
- Réamh téigh an oigheann go 190℃/375ºF/gásmharc 5.
- Línidh bun an stán le páipéar gréiscdhíonach
- Scuab an stán agus an páipéar gréiscdhíonach le ím leáite agus Criathraigh le píosa beag den plúr agus siúcre mín.
- Criathraigh an plúr
- Cuir na huibheacha agus an siúcre mín isteach i mbabhla thar sáspan le uisce ag beiriú.
- Buail an meascán go dtí go mbionn sé eadrom agus bog.
- Bain ón teas é agus coiméad á bhualadh go dtí go mbionn sé fuara
- Cuir leis an uisce teolaí agus úsc fanaile
- Criathraigh isteach aon trian don plúr ag an am agus dein filleadh ar isteach sa leacht á casadh ina mús.
- Cuir an meascán isteach sa stán agus dein bácáil ar feadh 12 - 15 noiméad.
- Bionn an meascán cócairálta nuair a mhóthaíonn an císte teann sa lár.
- Leag amach roinnt páipéar gréiscdhíonach ar bord agus criathraigh beagán siúcre mín ar.
- Bain amach an císte ón stán in airde ar an bpáipéar le siúcre, bain anuas an páipéar ó bhun an chíste.
- Remove the tin and the greaseproof paper from the bottom of the cake.
- Fad is atá an císte fós té beir ar taobh an páipéar gréiscdhíonach agus tosnaigh ag róláil an spúinse suas amach uait.
- Nuair atá an spúinse tar éis fuara oscail amach é agus scaip an spúinse le uachtar sú talún nú uachtar sú chraobh.