Simple Jammy Biscuits

Have fun cooking with your kids with this recipe for simple Jammy Biscuits with Folláin Jam.

Bain taitneamh as na brioscaí seo a bhácáil, táid galánta, blasta agus níos tábhachtaí i bhfad, táid Folláin.

Am Ullmhúcháin: 10 Neómat
Faid cócaireachta: 15 Neómat
Do: 6

Tá an oideas seo go hÁlainn le...

Pictiúr den táirge gaolmhar - Sú Talún - TR

Subh Tradisiúnta

Sú Talún

Feach ar an táirge

Comhábhair

  • 7 unsa (200g) Plúr éiritheach
  • 3½ unsa (100g) Siúcre mín
  • 3½ unsa (100g) Ím
  • 1 Ubh amháin buailte
  • 4 spb Subh Sú-Talún Folláin

Modh

  1. Teigh an oigheann go dtí 190℃/375ºF/gas mark 5.
  2. Cimil an plúr, siúcre agus ím le chéile
  3. Dfhéadfá é seo a dhéanamh i meascathóir aibhléise
  4. Dein taosráin tiubh ag meascadh isteach an ubh
  5. Rolláil amach an taos go dtí tiubhas de 2cm, agus gearr i gciorcail de 5cm
  6. Cuir an stán bácála plúraithe agus smeartha le gréis
  7. Dein rianú i lár gach ciorcal agus cuir spiúnóg beag de subh sú-talún Folláin ann.
  8. Bácáil ar feadh 10-15 neómat, go dtí go mbionn siad árdaithe agus dath órdha orthu.
  9. Fuairaigh ar an stáin.