Burgar veigeatóir
Nutritious, easy and a tempting main course that the whole family will enjoy!
Santeofar an burgar seo, tá sé blasta, lán de chothú agus lenár n-anlann gan siúicre tá sé sláintiúil!
Am Ullmhúcháin: 10 noiméad
Faid cócaireachta: 70 noiméad
Do: 8
Tá an oideas seo go hÁlainn le...
Anlann trátaí
Roghanna malartacha:
- Roghanna malartacha:
- Oinniún dearg caramal & gearlóg dubh nú
- Piobar Dearg Róstaithe
Comhábhair
- 200g (7 unsa) Plúr pléineáilte
- 1 spb Íle olóige
- 1 Oinniún beag, grátáilte
- 2 clóbh Clóbh gairleog
- 2 Cairéad grátáilte
- 1 Scuais grátáilte
- 1 small cúirséad grátáilte
- 100g (4 unsa) Min choirce
- 30g (1 unsa) Cáis chéadair grátáilte
- 1 Ubh buailte
- 3 spb(45g) Anlann goinbhlasta Trataí Folláin
- 1 spb Anlann soighe
- ½ spt Luibheanna meascaithe
- Pinse Piobar dubh
- Le riar Borróg bhurgair
Modh
- Teigh íle olóige i friochtán thar teas íseal, frioch na hoinniún agus an gairleog ar feadh 5 noiméad go dtí go mbionn siad bog.
- Measc isteach na cairéadí, an scuais agus an cúirséad.
- Dein friocha ar feadh 2 noiméad eile
- Bain an friochtán ón teas, measc isteach an min choirce, cáis, luibheanna, piobar, agus an ubh.
- Measc isteach an anlann soighe
-
Cuir an meascán ar fad i mbabhla agus cuir isteach sa chuisneoir ar feadh uair a chloig.
- Scaip an plúr ar plata mór
- Bain amach an meascán ón cuishneoir agus dein ocht burgar as.
- Drop each patty into the flour, lightly coating both sides.
- Dein friocha nú griolladh ar na burgar a gcoir 5 noiméad ar gach taobh go dtí go mbionn na burgar cócairálta tríd.
- Riar na burgar ar borróg bhurgair le Anlann goinbhlasta trataí Folláin nú aon anlann goinbhlasta Folláin.
- Riar le rís nú sailéad
Comhábhair
- 200g (7 unsa) Plúr pléineáilte
- 1 spb Íle olóige
- 1 Oinniún beag, grátáilte
- 2 clóbh Clóbh gairleog
- 2 Cairéad grátáilte
- 1 Scuais grátáilte
- 1 small cúirséad grátáilte
- 100g (4 unsa) Min choirce
- 30g (1 unsa) Cáis chéadair grátáilte
- 1 Ubh buailte
- 3 spb(45g) Anlann goinbhlasta Trataí Folláin
- 1 spb Anlann soighe
- ½ spt Luibheanna meascaithe
- Pinse Piobar dubh
- Le riar Borróg bhurgair
Modh
- Teigh íle olóige i friochtán thar teas íseal, frioch na hoinniún agus an gairleog ar feadh 5 noiméad go dtí go mbionn siad bog.
- Measc isteach na cairéadí, an scuais agus an cúirséad.
- Dein friocha ar feadh 2 noiméad eile
- Bain an friochtán ón teas, measc isteach an min choirce, cáis, luibheanna, piobar, agus an ubh.
- Measc isteach an anlann soighe
-
Cuir an meascán ar fad i mbabhla agus cuir isteach sa chuisneoir ar feadh uair a chloig.
- Scaip an plúr ar plata mór
- Bain amach an meascán ón cuishneoir agus dein ocht burgar as.
- Drop each patty into the flour, lightly coating both sides.
- Dein friocha nú griolladh ar na burgar a gcoir 5 noiméad ar gach taobh go dtí go mbionn na burgar cócairálta tríd.
- Riar na burgar ar borróg bhurgair le Anlann goinbhlasta trataí Folláin nú aon anlann goinbhlasta Folláin.
- Riar le rís nú sailéad