Fondú Camembert le Anlann goinbhlasta Folláin

Tánn oideas seo simplí agus go hiontach do chóisir nó roinnte idir bheirt do bhéile rómansúil.

Am Ullmhúcháin: 10 Neómat
Faid cócaireachta: 15 Neómat
Do: 4

Tá an oideas seo go hÁlainn le...

Pictiúr den táirge gaolmhar - Oinniún dearg Caramal agus Gearlóg Dubh

Oinniún dearg Caramal agus Gearlóg Dubh

Roghanna malartacha:

Feach ar an táirge

Comhábhair

  • 1 bosca Camembert
  • Le blasadh Anlann so bhlasta Folláin (Trataí, Piobar róstaithe nú oinniún dearg caramal le gearlóig dubh) pé ceann gur fearr leat.
  • 1 Bollóg baguette nú ciabatta
  • 1 spb Íle olóige
  • Roghnach Cúpla duilleog tím

Modh

  1. Bain an pacástiú ar fad ón camembert
  2. Bain an craiceann ón gcáis agus cuir thar náis sa bhosca é
  3. Ceobhrán le uile olóige é agus croith an tím ar a bharr
  4. Dein bácáil ar in oigheann réamh theithe go 220℃ a gcoir 10 - 15 noiméad go dtí go mbionn an cáis leáite agus ag boilgearnigh (bubbling)
  5. Riar i dteannta le babhla Anlann so bhlasta trataí Folláin nú Anlann goinbhlasta piobar róstaithe Folláin nú Anlann oinniún dearg caramal le gearlóg dubh Folláin.
  6. Strac an t-arán ina phíosaí and tum isteach sa camembert agus an anlann iad.