Fondú Camembert le Anlann goinbhlasta Folláin
Tánn oideas seo simplí agus go hiontach do chóisir nó roinnte idir bheirt do bhéile rómansúil.
Am Ullmhúcháin: 10 Neómat
Faid cócaireachta: 15 Neómat
Do: 4
Tá an oideas seo go hÁlainn le...

Oinniún dearg Caramal agus Gearlóg Dubh
Roghanna malartacha:
-
Roghanna malartacha:
- Piobar Dearg Róstaithe nú
- Anlann sobhlasta trátaí gan siúcra
-
1 bosca CamembertLe blasadh Anlann so bhlasta Folláin (Trataí, Piobar róstaithe nú oinniún dearg caramal le gearlóig dubh) pé ceann gur fearr leat.1 Bollóg baguette nú ciabatta1 spb Íle olóigeRoghnach Cúpla duilleog tím
-
- Bain an pacástiú ar fad ón camembert
- Bain an craiceann ón gcáis agus cuir thar náis sa bhosca é
- Ceobhrán le uile olóige é agus croith an tím ar a bharr
- Dein bácáil ar in oigheann réamh theithe go 220℃ a gcoir 10 - 15 noiméad go dtí go mbionn an cáis leáite agus ag boilgearnigh (bubbling)
- Riar i dteannta le babhla Anlann so bhlasta trataí Folláin nú Anlann goinbhlasta piobar róstaithe Folláin nú Anlann oinniún dearg caramal le gearlóg dubh Folláin.
- Strac an t-arán ina phíosaí and tum isteach sa camembert agus an anlann iad.
Comhábhair
- 1 bosca Camembert
- Le blasadh Anlann so bhlasta Folláin (Trataí, Piobar róstaithe nú oinniún dearg caramal le gearlóig dubh) pé ceann gur fearr leat.
- 1 Bollóg baguette nú ciabatta
- 1 spb Íle olóige
- Roghnach Cúpla duilleog tím
Modh
- Bain an pacástiú ar fad ón camembert
- Bain an craiceann ón gcáis agus cuir thar náis sa bhosca é
- Ceobhrán le uile olóige é agus croith an tím ar a bharr
- Dein bácáil ar in oigheann réamh theithe go 220℃ a gcoir 10 - 15 noiméad go dtí go mbionn an cáis leáite agus ag boilgearnigh (bubbling)
- Riar i dteannta le babhla Anlann so bhlasta trataí Folláin nú Anlann goinbhlasta piobar róstaithe Folláin nú Anlann oinniún dearg caramal le gearlóg dubh Folláin.
- Strac an t-arán ina phíosaí and tum isteach sa camembert agus an anlann iad.