Omelette le cáis gouda Cúil Aodha le Anlann Goinbhlasta Oinúinn Dearg Caramal le Géarlóg Dubh.

Tánn hoideas seo tapaigh agus blasta agus soláthraíonn dóthain protéin chun an duine gnóthach a choimeád ag imeacht an lá go léir.

Am Ullmhúcháin: 5 Neómat
Faid cócaireachta: 15 Neómat
Do: 1

Tá an oideas seo go hÁlainn le...

Pictiúr den táirge gaolmhar - Oinniún dearg caramal & gearlóg dubh

Oinniún dearg caramal & gearlóg dubh

Roghanna malartacha:

Feach ar an táirge

Comhábhair

  • 2 Úbh
  • 1 spb Uisce
  • 30g/50g Cáis Cúil Aodha grátáilte
  • Gráinne Salann agus piobar
  • Cnub Íme
  • 1 Tráta mion ghearrtha
  • Dornán Dorn síobhas mion ghearrtha
  • 2 spb An anlann goinbhlasta Folláin is fearr leat.

Modh

  1. Bual na h’uí le chéile le salann, piobar agus uisce
  2. Leáigh an tím i sáspan troim
  3. Cuir na huíbheacha isteach leis an tím agus cás sios an teas fé
  4. Ag úsáid forc tarraing an ubh isteach ós na taobhanna go dtí an lár.
  5. Cuir an cáis agus an tráta isteach i lár an Omelette le 2 spúinóg don anlann goinbhlasta Folláin is fearr leat.
  6. Riar láithreach le breis anlann ar taobh.