Muisiriún lionta le cáis gabhair agus anlann goinbhlasta Folláin
An rud is deacra fán oideas álainn seo ná cíoca dár anlainn ghoinbhlasta a cheart a bheith ag duine leis.
Am Ullmhúcháin: 5 Neómat
Faid cócaireachta: 5 Neómat
Do: 4
Tá an oideas seo go hÁlainn le...
Anlann trátaí
Roghanna malartacha:
-
Roghanna malartacha:
- Piobar Dearg Róstaithe
-
4 Muisiriún móra5 unsa. (140g) cáis gabhair bog1 Clóbh garleog mion ghearrtha1 spb Persil mion ghearrtha1 spt tím mion ghearrtha2 spb íle olóige
-
- Téigh an oigheann go 220℃
- Measc an gearlóg, tím, Persil, cáis gabhair agus spb íle olóige le chéile i meascaitheoir aibhléise.
- Leasaigh na Muisiriún le salann agus piobar.
- Cuir an meascán do cáis gabhair isteach ins na Muisiriún agus doirt an íle olóige in airde orthu.
- Cuir san oigheann ar feadh 15-20 noiméad go dtí go mbionn siad órdha.
- Cuir spiúnóg anlann goinbhlasta Piobar Róstaithe Folláin in airde ar gach Muisiriún agus riar.
- Is feidir cáiseanna eile a úsáid, mar shampla, cáis gorm, cáis uachtar nú aon cáis is mian leat.
Comhábhair
- 4 Muisiriún móra
- 5 unsa. (140g) cáis gabhair bog
- 1 Clóbh garleog mion ghearrtha
- 1 spb Persil mion ghearrtha
- 1 spt tím mion ghearrtha
- 2 spb íle olóige
Modh
- Téigh an oigheann go 220℃
- Measc an gearlóg, tím, Persil, cáis gabhair agus spb íle olóige le chéile i meascaitheoir aibhléise.
- Leasaigh na Muisiriún le salann agus piobar.
- Cuir an meascán do cáis gabhair isteach ins na Muisiriún agus doirt an íle olóige in airde orthu.
- Cuir san oigheann ar feadh 15-20 noiméad go dtí go mbionn siad órdha.
- Cuir spiúnóg anlann goinbhlasta Piobar Róstaithe Folláin in airde ar gach Muisiriún agus riar.
- Is feidir cáiseanna eile a úsáid, mar shampla, cáis gorm, cáis uachtar nú aon cáis is mian leat.