Anairthe trátaí agus piobar róstaithe le uachtar síobhas

Anraith tapaigh agus éasca chun lón blasta, sláintiúil a dhéanamh. Tá beagán cic ann chun na bachlóga blaise a bheochan agus críochnaítear an hanraith le huachtar síobhais.

Am Ullmhúcháin: 5 Nóimeat
Faid cócaireachta: 20 Nóimeat
Do: 4

Tá an oideas seo go hÁlainn le...

Pictiúr den táirge gaolmhar - Piobar Dearg Róstaithe

Piobar Dearg Róstaithe

Feach ar an táirge

Comhábhair

  • 1 Óiniún amháin mór, mion ghearrtha
  • 2 cairéad mion ghearrtha
  • 2 x 400g stán trataí gearrtha
  • ½ phroca Anlann so bhlasta piobar róstaithe Folláin
  • 1 spb íle olóige nú 28g ím
  • 850ml (½ phionta) stoc sicín nú glasraí
  • Pinch Piobar agus salann
  • 50ml uachtar bualtha
  • 1 spb Síobhas

Modh

  1. Teigh an íle nú an tím i sáspan le clúdach, cuir na hóiniún agus cairéidí leis agus dein cócairáil thar teas íseal, á mheascadh anois agus arís.
  2. Nuair atá na glasraí bog leasaigh le sallann agus piobar.
  3. Cuir na stáin trataí agus an anlann goinbhlasta piobar róstaithe leis.
  4. Cuir ag beiriú agus cuir an stoc leis.
  5. Suanbhruith a gcoir 20 noiméad eile.
  6. Le meascaitheoir aibhléise, dein purée do.
  7. Blas agus cuir salann nú piobar leis de réir mar atá sé ag teastáil.
  8. Measc an uachtar agus an síobhas le chéile agus cuir spt(spúinóg té) isteach i ngach babhla i dteannta an anlann.
  9. Is feidir an oideas seo a úsáid mar anlann do pasta chomh maith nú le brollach sicín.